Vraagprijs: € 465.000 kosten koper

Zijlvestweg 11, SCHOUWERZIJL


Fraai aan het water gelegen vrijstaand woonhuis met een aaneengesloten 'arbeiderswoning' nabij het haventje van Schouwerzijl en grenzend aan het prachtige Reitdiepdal.

Dit riante woonhuis leent zich voor vele doeleinden zoals woon-werk locatie of praktijk aan huis. Maar ook diverse vormen van dubbele bewoning of Bed & Breakfast behoren tot de mogelijkheden. Natuurlijk is het ook een prima ruime gezinswoning door de aanwezigheid van meerdere kamers.

Met een eigen aanlegsteiger aan het water van de Kromme Raken is het ook een fijne plek om te recreëren in het Groningse Marenland. Perfect om het gebied per kano te ontdekken. Tevens beschikt deze woning over een aangelegde biologisch bewerkte moestuin en een zeer praktische vrijstaande houten schuurruimte van circa 33m².

Het levendige dorp Schouwerzijl met circa 100 inwoners heeft een mooie aanrijroute, biedt rust en ruimte en ligt op korte afstand van de stad Groningen en het kerndorp Winsum met uitstekende basisvoorzieningen zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten.

Indeling

Begane grond:
Woningentree, gang met kastruimte en 2 trapopgangen naar de verdieping. Sfeervolle woonkamer van circa 27m² met deur naar het terras dat aan de waterzijde is gelegen. Tweede woonkamer aan de voorzijde van het huis, momenteel in gebruik als werkkamer, vervolgens de badkamer met douche, ligbad en wastafel. Lichte tussenhal voorzien van dakkoepel, toiletruimte en toegang tot een riante woonkeuken van circa 34m² en voorzien van AGA-fornuis, doorgang naar bijkeuken met zij entree en de garage/berging.
Vanuit de centrale hal is tevens het 'arbeidershuisje' toegankelijk. Deze heeft ook een zelfstandige voordeur aan de waterzijde van het huis.
Indeling: entree/gang, woonkamer, woonkeuken, badkamer met douche, toilet en wastafel en een slaapkamer op de begane grond. Vervolgens een trapopgang vaar de verdieping met een zolderkamer en een zolderberging.

Verdieping:
De verdieping van het hoofdhuis is verdeeld over 2 kappen. Aan de voorzijde een overloop met badkamer voorzien van douche, toilet en wastafelmeubel, 2 ruime slaapkamers waarvan 1 toegang heeft tot een balkon aan de voorzijde van het huis. Aan de achterzijde een grote overloop met bergruimte en een slaapkamer.

Afspraak maken

Man              Vrouw

Tip een bekende