Vraagprijs: € 440.000 kosten koper

Wierde 15, LEENS


Fraai en verscholen gelegen woonboerderij met een royaal voorhuis en een aangebouwde schuurruimte waar op dit moment een compleet en goed uitgerust fitnesscentrum van ca. 400m² is gevestigd. Dit fitnesscentrum is al meer dan 15 jaar uitstekend bekend in Leens en omstreken onder de naam Aerobic & Fitnesscentrum 'de Wierde'.

Dit object is geschikt om riant te wonen maar ook in combinatie van wonen met werken of vormen van dubbel bewoning en/of zorg/opvang, behoren tot de mogelijkheden binnen de huidige indeling.

Het terrein beschikt over een prachtige besloten tuin met waterpartij, heeft een vrijstaande schuurruimte van ca. 72m² en een tuinkas en tuinberging van ca. 37m². Tevens is er voldoende ruimte voor parkeren op eigen grond. Met betrekking tot energiebesparing zijn er een 34-tal zonnepanelen aangebracht. Het volledige dak van de aangebouwde 'schuurruimte' is in mei 2016 vervangen op een volledig uitgelijnd regelwerk. Het voorhuis is in 2015 belegd met nieuwe dakpannen op nieuwe panlatten.

Kortom, het is een prachtig geheel dat je werkelijk in het echt zou moeten zien!
De genoemde vraagprijs is exclusief goodwill en inventaris met betrekking tot het huidige gebruik als fitnesscentrum.

Woonruimte begane grond-
Entree, gang met toiletruimte, badkamer, bijkeuken en provisiekast, woonkeuken met doorgang naar de woonkamer die voorzien is van haard en deuren naar het terras, welke beschikt over een grote terrasoverkapping, werkhoek grenzend aan de woonkamer plus toegang tot een slaapkamer met sauna en douche.
Woonruimte verdieping-
Middels trapopgang in de woonkamer kom je op de overloop van de eerste verdieping waar 3 royale slaapkamers zijn gesitueerd.

De fitnessruimte heeft een zelfstandig entree aan de achterzijde en is ook binnendoor te bereiken via de bijkeuken en de inpandige berging die tussen het woonhuis en de fitnessruimte aanwezig is.
De gehele werkruimte is ca. 400 m² met nog een zolderruimte van ca. 250 m² die middels een vaste trap te bereiken is.
Op de begane grond zijn 3 grote ruimten die met elkaar in verbinding staan en er is een gang met toiletvoorzieningen en 2 kleedruimtes met douches.
  • 34 zonnepanelen aanwezig:

14 stuks met bouwjaar 2015 op de kleine schuur
20 stuks met bouwjaar 2016 op de aangebouwde schuurruimte
  • CV woonhuis: hoogrendement-combiketel Nefit, bouwjaar 2015 (in eigendom)
  • CV fitnessruimte: ITHD daaldrop 3280, bouwjaar 2018 (in eigendom)
  • De watervoorziening wordt verzorgd door een nieuwe ketel


Parkeren vindt plaats op eigen terrein aan het einde van de oprijlaan.

Met betrekking tot het verkrijgen van een financiering zijn er mogelijkheden voor ondernemers via:
Ondernemers Impuls Groningen of GROEIfonds van EBG (www.groei-fonds.nl).
Een overzicht hiervan staat op http://www.economicboardgroningen.nl/geld-advies

Afspraak maken

Man              Vrouw

Tip een bekende