Vraagprijs: € 495.000 kosten koper

Vlinderbalg 12, LAUWERSOOG


Wonen op een unieke locatie in Nationaal Park Lauwersmeer en Werelderfgoed De Waddenzee!

Prachtige natuurgebieden, de haven, de Waddenzee en talloze manieren om te ontspannen en te recreëren. Dat is Lauwersoog. En nu bieden wij u de kans om te midden van deze prachtige woonomgeving te wonen aan de Vlinderbalg 12!

Met een woonoppervlak van 177 m² en een zeer ruim perceel van ruim 1.100 m² is er aan ruimte geen gebrek. Een ruime woning die uitgebouwd is, mede met als doel het kunnen runnen van een bed & breakfast.

Gelegen op loopafstand van de bossen, het meer en natuurlijk de veerboot naar Schiermonnikoog.

De indeling is als volgt:

Entree/hal met toilet en meterkast, ruime, lichte woonkamer met halfopen keuken van totaal ca. 42 m². Aansluitend de ruime serre (met meerdere openslaande deuren naar de tuin) en een aansluitmogelijkheid voor een houtkachel. Vanuit de serre is de bijkeuken te bereiken, en via de bijkeuken kunnen we binnendoor naar de garage en de tuin.

Op de verdieping bevinden zich in totaal 4 slaapkamers van resp. ca. 14, 18,19 en 24 m² en 2 badkamers. Daarnaast zijn er 2 ruime inloopkasten van ca. 6 m². De bovenverdieping is zo ingedeeld dat er een mogelijkheid is om twee slaapkamers en een badkamer als bed & breakfast te gebruiken.

Wat is er nog meer?
  • een zeer royale tuin met diverse bijgebouwen en diverse terrassen
  • verwarming middels CV-HR combiketel en een rookkanaal t.b.v. een houtkachel
  • energielabel A!


Kijk ook eens op https://vlinderbalg12.nl/

Afspraak maken

Man              Vrouw

Tip een bekende