Vraagprijs: € 379.000 kosten koper

Schoolstraat 25, BEDUM


Karakteristiek vrijstaand woonhuis met garage plus aangebouwde kantoor/logeerruimte gelegen op een fraaie locatie nabij het dorpscentrum van Bedum.
Het geheel is zeer goed onderhouden en de riante besloten tuin is één grote verrassing.

Indeling

Begane grond:
Woningentree middels een prachtige voordeur plus entree partij. Hal met garderobe, portaal met toiletruimte en trapopgang naar verdieping. Royale slaapkamer met aansluitend een badkamer voorzien van ligbad, douche en wastafel.
Ruimtelijke woonkamer met balkenplafond, open haard en aansluitend een eetkamer die tuingericht is, doorgang naar de keuken die toegang biedt tot een provisiekelder. Vanuit de keuken is er tevens toegang tot de aangebouwde serre die multifunctioneel is te gebruiken.

Verdieping:
Overloop met bergruimte, 2 slaapkamers en tweede badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting.

Tuin:
Fraai aangelegde besloten tuin op het westen georiënteerd met vrijstaande stenen garage van ca. 21 m² en een aangebouwde geïsoleerde kantoor/logeerruimte van ca. 16 m² met pantry en toilet plus op de verdieping een slaapruimte die middels een vlizotrap te bereiken is. Perfect voor werken aan huis of een B&B.

De woning heeft een oprit van gebakken straatstenen waar minimaal drie auto’s geparkeerd kunnen worden.

Extra informatie: 10 zonnepanelen aanwezig.

Kortom: Het betreft hier een uniek object, met diverse woonopties: voor zowel jong als oud is dit pand zeer geschikt om te bewonen. Met mogelijkheid voor een bedrijfje aan huis, met de riante tuin, ideaal voor kinderen, en voor oudere bewoners de slaap- en badkamer op de begane grond.

Afspraak maken

Man              Vrouw

Tip een bekende