Vraagprijs: € 395.000 kosten koper

Raadhuisstraat 21, USQUERT


Karakteristiek monumentaal vrijstaand woonhuis met schuurruimte naast de koren- en pelmolen 'Eva'. Gelegen in het dorpscentrum van Usquert.

Het woonhuis dateert uit 1840 is opgebouwd met gebruik van rode bakstenen en wit lijstwerk, deze accentueren de hoge ramen en de statige voordeur van de klassieke midden-entree die uitkomt op de beletage. Hier loopt een brede gang die de twee hoofdvertrekken van elkaar doet scheiden. Aan de linkerkant ligt een sfeervolle woonkamer met uitzicht op de molen. Aan de rechterkant is een lichte en royale werkkamer gesitueerd.

De rustieke woonkeuken achter in het huis straalt authenticiteit uit: donker hout, robuuste materialen en sfeervolle gebinten. Op de verdieping zijn twee slaapkamers waarvan 1 met doorgang naar een kleedkamer. De overloop met toiletvoorziening geeft toegang tot een zeer royale zolderkamer van ongeveer 44 m² met mogelijkheden om deze op te delen in meerdere vertrekken.

De schuur cq. werkplaats bestaat uit 3 afdelingen. Aan de voorzijde links is er ruimte voor auto's of caravan. Rechts een atelier en middels een schuifdeur toegang tot de achtergelegen werkruimte. Natuurlijk is deze schuurruimte van totaal circa 152 m² ook op een andere manier te gebruiken. Denk aan omvormen van dubbele bewoning of zorg.

Het totaal staat op een perceel van 1300 vierkante meter. De tuin bestaat uit verschillende gazons, met romantische zitjes en bijzondere zichtlijnen. Ook hier kijk je uit op 'Eva'. Zij zorgt voor een dynamische uitzicht: De molenaar wekt haar elke zaterdag tot leven.

Indeling woonhuis:

Begane grond-
Entree, gang
Woonkamer van circa 31 m²
Werkkamer van circa 26 m²
Woonkeuken met toegang tot souterrain
Badkamer
Bijkeuken met toiletruimte en doorgang tot de naast gelegen schuurruimte

Verdieping-
Overloop met toiletruimte en berging
Twee slaapkamers waarvan 1 met doorgang naar een kleedkamer
Zolderkamer (geïsoleerd) met mogelijkheden voor opdeling

Afspraak maken

Man              Vrouw

Tip een bekende