In de media

Over de brug komen in Onderdendam

Voor de waarde van een woning zijn drie dingen belangrijk: de locatie, de locatie en het onderhoud. Het huis dat Joost Keurentjes aan de noordkant van Onderdendam te koop heeft, gooit hoge ogen op al deze onderdelen.

`Op dit plekje ervaar je de ultieme vrijheid,` zegt de NVM-makelaar.
`Je kunt er direct ook onbeperkt van genieten, want het huis is van kelder tot nok opgeknapt.`

DvhN-14-7-2012.pdf

Een prachtpand in Winsum

Artikel in Dagblad van het Noorden op zaterdag 21 januari 2012, in het kader van het prachtpand Stationsweg 18 te Winsum.

De bunker, zo wordt de vrijstaande villa door veel Winsumers genoemd. Maar dan wel een bunker met een ziel. Een kubistische variant van de Amsterdamse School, zeggen zij die er voor hebben doorgeleerd.
Maar dan wel een kubus met beleving. Zeker is dat de villa zijn gelijke niet kent. 'In ieder geval is het een van de mooiste huizen van Winsum,' vindt verkopend NVM-makelaar Wim Vogel.

Dagblad-van-het-Noorden-21-januari-2012_1.pdf

Hoe presenteer je een prachtpand ?

Het aanbod op de populaire huizensite funda omvat inmiddels bijna 250 duizend koopwoningen. Kunst is om een woning niet in de massa te laten verdwijnen. Hoe zorg je dat een pand op internet beter in beeld blijft? Door bijvoorbeeld een niche-website te lanceren als aanvulling op funda en de eigen makelaarssite.

Artikel-Dagblad-van-het-Noorden-17-09-2011.pdf

Wonen en culinair ondernemen op het Hogeland

Wonen en culinair ondernemen op het Hogeland
Het Hogelandster dorp Oldehove kent tenminste een goedbewaard geheim. Een knus restaurantje waar liefhebbers van vis en schelp- en schaaldieren hun hart kunnen ophalen. Toepasselijke naam: 't Kleine Oestertje. Eigenaar en uitbater Peter Zwaan zag ruim acht jaar geleden een droom in vervulling gaan.

Tweede leven voor molen Hunsingo
De laatste dagen is Onderdendam regelmatig in het nieuws. Het dorp is namelijk de geboorteplaats van Klaas Knot, de kersverse president van de Nederlandse Bank. Op micro-economisch vlak doet Onderdendam echter ook van zich spreken.

Artikel-Dagblad-van-het-Noorden-28-mei-2011.pdf

HET HOGELAND werk maken van vrije tijd

Rust, ruimte, natuur en schone lucht. Deze kroonjuwelen van het Hogeland trekken niet alleen mensen die graag in het gebied willen wonen of vakantie vieren. Ook steeds meer horeca- en recreatieondernemers zien er brood in.
Als Bruintjes en Keurentjes zijn we sterk geworteld in het Groninger land tussen stad en wad. We weten waar kansen liggen en hoe je die kunt benutten. Of het nu gaat om ondernemen, recreëren of wonen. Een deskundig en ervaren adviseursteam staat voor u klaar. Op de foto, met de klok mee: Joost Keurentjes, Wim Vogel, Marcel Meijerink en Chris Slager.

Advertentie-Noorderkrant-25-mei-2011.pdf

Van Nijmegen naar Schouwerzijl

Zes jaar geleden ontdekte het Nijmeegse gezin Van Dijk de schoonheid van het Groninger Hogeland. Eén van hun kinderen studeerde aan de landbouwschool en liep stage bij een boer in Noord-Groningen. Ad en Els van Dijk besloten een vakantieverblijf in de buurt te huren. Het werd liefde op het eerste gezicht. Nog geen jaar later namen ze de sleutels in ontvangst van hun nieuwe woning in Schouwerzijl. Sindsdien hebben ze nog geen moment spijt gehad van hun verhuizing.

Artikel-Dagblad-van-het-Noorden-16-april-2011-.pdf

De waarde van uw woonomgeving

Wij kijken niet alleen naar de waarde van uw huis,
maar ook naar de waarde van uw woonomgeving.

Artikel-Noorderkrant-26-januari-2011.pdf