Vraagprijs: € 750.000 kosten koper

Hoofdstraat W 64, WINSUM


Laat u verrassen door de authentieke elementen, de prachtige lichtinval en de weelderige, fraai aangelegde tuin op het westen, waar u in alle rust kunt genieten van zon en natuur..

Met een woonoppervlak van bijna 300 m2, twee slaapkamers en een badkamer op de begane grond is woongenot zo goed als gegarandeerd.

De indeling is als volgt:

Entree voorzijde, ruime hal met toegang tot de woonkamer en suite met parketvloer (voor en achterkamer samen ca. 40 m2) en de eetkamer (ca. 21 m2). Vanuit de achterkamer is er een openslaande deur naar de tuin en het terras.

Vanuit de hal bereiken we eveneens de gemoderniseerde keuken van ca. 13 m2, het toilet, 2 slaapkamers van 11 m2, de badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en tweede toilet en de bijkeuken.

Binnendoor kunnen we ook naar de inpandige berging (voormalige garage) van ca. 10 m2.

Last but not least: toegang tot een imposante kelder van in totaal ruim 60 (!) m2.

Een prachtige afgesloten trapopgang brengt ons naar de verdieping. De verdieping herbergt 3 sfeervolle slaapkamers van resp. ca. 11, 12 en 26 m2. De grootste slaapkamer staat middels openslaande deuren in verbinding met het dakterras van ca. 12 m2 aan de westzijde van de woning. De slaapkamer van 11 m2 is voorzien van een frans balkon.

De verdieping beschikt over een eigen badkamer (met douche, wastafel en toilet).

Tot slot een prachtige zolderruimte van 70 m2, die ingericht kan worden als woonruimte, maar ook uitstekend dienst zou kunnen doen als werkruimte of atelier.

Graag nodigen wij u uit om dit bijzondere (en goed onderhouden) object te komen bezichtigen!

Afspraak maken

Man              Vrouw

Tip een bekende