Vraagprijs: € 485.000 kosten koper - Verkocht

Hoofdstraat 65, UITHUIZERMEEDEN


Compleet gerenoveerde en gemoderniseerde rentenierswoning met behoud van sfeer en karakter. Dit herenhuis uit 1897 is centraal gelegen in het dorp Uithuizermeeden.

De woning heeft prachtige originele bouwelementen zoals hoge plafonds met ornamenten, sierlijsten, diepe vensterbanken, blinden, natuurstenen schouwen en suite-deuren. Tevens is er een slaapkamer op de begane grond aanwezig met aansluitend een eigen badkamer met alle sanitaire voorzieningen.

De ligging van Uithuizermeeden is zeer goed te noemen. Via de Eemshavenweg is de stad Groningen uitstekend te bereiken, maar ook de spoorverbinding maakt reizen per openbaar vervoer gemakkelijk. Er zijn basisscholen en sportvoorzieningen plus een ruim winkelaanbod aanwezig in het dorp.

Dit fraai gelegen karaktervolle woonhuis met een royale besloten tuin is door de hoeveelheid beschikbare woonruimte voor een brede doelgroep geschikt en biedt nog vele mogelijkheden, ook voor aan huis gebonden beroepen.

Indeling:
Begane grond-
Overdekte hoofdentree met toegang tot een fraaie gang met kastruimte, toiletruimte en provisiekelder. Woonkamer en suite met kastenwand en de zitkamer aan de straatzijde, eetkamer in het midden en de woonkeuken aansluitend. Vanuit de gang tevens toegang tot een slaapkamer op de begane grond met eigen badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. Aan de achterzijde van het huis bevindt zich nog een werkkamer/babykamer.
Vanuit de keuken is er een doorgang naar de bijkeuken met witgoed aansluitingen. Via de bijkeuken is er toegang naar de garage die voorzien is van een vaste trap naar grote zolderruimte die nog vrij in te delen is. De zolderruimte beschikt al wel over 3 nieuwe dakramen.

Verdieping-
Royale overloop met bergruimte en toegang tot een balkon aan de straatzijde, 3 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.

Het totale perceel is bijna 1300 m², heeft een ruimte oprit aan de voorzijde en achter een besloten tuin met tuinhuis met terrasoverkapping voorzien van water en stroom.

Afspraak maken

Man              Vrouw

Tip een bekende