Vraagprijs: € 395.000 kosten koper

Hoofdstraat 107, PIETERBUREN


Op een prachtige locatie in het levendige Pieterburen ligt deze zeer goed onderhouden voormalige pastorie.

In de afgelopen jaren is dit statige pand met veel zorg en aandacht bewoond, gerenoveerd en onderhouden.

Met ruim 225 m² woonoppervlak, een prachtige tuin, een inpandige én een ruime vrijstaande garage heeft deze prachtige woning alles in huis om plezierig te wonen op het Hogeland!

De indeling is als volgt:

Entree, centrale hal/gang met fraaie trapopgang, woonkamer (ca. 24 m²) met schouw, balkenplafond en ''pronkkast'', tweede woonkamer van ca. 31 m² eveneens met schouw en balkenplafond, dichte keuken van ca. 13 m², het toilet, ruime slaapkamer met vaste kastenwand, badkamer met ligbad, douche, tweede toilet en dubbel wastafelameublement inpandige garage/berging van ca. 16 m².

De verdieping herbergt in totaal 5 slaapkamers van 6, 7, 8 12 en 12 m², en biedt mogelijkheden om meer kamers te realiseren. Ook vinden we op de verdieping een tweede badkamer met douche en toilet. Naast de genoemde ruimtes is er een zeer ruime overloop en een zolderkamer/berging van ca. 8 m².

Het achterste deel van de verdieping is middels een eigen trapopgang bereikbaar, waardoor er mogelijkheden zijn om een deel van de verdieping als bed & breakfast in te richten.

Overige informatie:
  • verwarming middels CV-combiketel
  • perceeloppervlak 1.093 m²
  • voorzien van isolatieglas


Betreft verkoop vanuit nalatenschap (vandaar dat er geen vragenlijst beschikbaar is). Niet-zelfbewoningsclausule en ouderdomsclausule van toepassing.

Afspraak maken

Man              Vrouw

Tip een bekende