Vraagprijs: € 525.000 kosten koper

Grote Dijkstraat 17, SPIJK


Prachtige woonboerderij 'Annaheerd' centraal in het dorp gelegen!

Het dorp ligt aan de N33 waardoor snelle verbindingen met A7, de Eemshaven en de stad Groningen mogelijk zijn.
Deze woonboerderij is in goede staat van onderhoud en thans in gebruik als theater en er bestaat de mogelijkheid voor een kleine camping annex camper verhuur plek.
Daarnaast is er een inpandig gastenverblijf, waardoor dit object vele mogelijkheden biedt.

Indeling: entree via bordes met gang naar twee voorkamers met bedstede, royale woonkeuken met toegang tot twee kelders met aparte provisieruimte naast ingang van de kelder, voormalige keuken en een toilet
Vanuit de dwarsgang toegang tot de slaapkamer met badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafel. Voor de trapopgang een ruime bijkeuken met toegang tot de schuur waarin o.a. de wasmachine, droger en twee CV ketels zich bevinden.

Verdieping: ruime overloop met toegang tot vijf slaapkamers, badkamer gesplitst in vier aparte ruimtes waarvan één met douche, één met wastafel, één met urinoir en één met toilet.

Grote inpandige schuur met verschillende mogelijkheden en thans in gebruik als theater met zaal voor 50 personen, inclusief techniek ruimte, foyer, bar, keuken en toiletruimtes. Dit alles verwarmd middels CV.
Indeling gastenverblijf: hal, toilet, badkamer met douche en wastafel, woonkamer met open keuken.
Verdieping: overloop met toilet en wastafel, twee slaapkamers voorzien van inloopkast.

Naast het appartement is een aparte ruimte met douche, toilet, urinoir, alsmede een wasmachine en droger voor de campinggasten.

Bovendien is er een naastgelegen grote schuur met daar tussen nog een kleinere schuur die los staan van het hoofdgebouw.

De boerderij is voor 2/3 omgeven door een gracht en vele verschillende velden met fruitbomen en vele andere bomen.

Afspraak maken

Man              Vrouw

Tip een bekende