Vraagprijs: € 425.000 kosten koper

Dirk Wierengastraat 8, WESTERNIELAND


Karakteristieke woonboerderij met aan de tuinzijde een zelfstandige 'appartement' plus riante vrijstaande schuurruimte van circa 560 m² aan de rechterzijde van het pand.

Dit object is voor vele doeleinden geschikt. Denk hierbij aan vormen van dubbele bewoning, zorg en inwoning, Bed & Breakfast of atelier. Ook de vrijstaande schuur is perfect voor werk of hobby's.

De ligging is landelijk met uitzicht aan de rand van het dorp Westernieland, nabij Pieterburen maar ook op slechts enkele minuten vanaf Baflo waar vele basisvoorzieningen zijn waaronder een NS-station.

Indeling:
Begane grond-
Woning entree, gang met prachtige vloer en diverse authentieke elementen, 2 woonkamers aan de voorzijde van het huis, gang, keuken met een eetkamer aan de andere zijde van het huis met aansluitend een kleine werkkamer. Vanuit de hoofdgang toegang tot een toiletruimte en een ruime provisiekelder van circa 30 m². Dwarsgang met zij-entree en 'stookhut', bijkeuken en inloopkast plus doorgang naar de schuur.

Aangebouwde schuurruimte met een werk/hobby gedeelte, atelier, technische ruimte en een 'appartement' aan de achterzijde voorzien van woonkamer met open keuken, slaapkamer (beide met schuifpui richting de tuin middels een veranda), complete badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafel. Dit gedeelte is geheel voorzien van vloerverwarming en heeft zelfstandige voorzieningen. Perfect voor logees of als B&B.

Verdieping-
Overloop met vaste kasten, 3 slaapkamers (4de slaapkamer is mogelijk door eenvoudig opdelen van de grootste slaapkamer), badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel en tot slot een zolderberging met opstelplaats van CV-installatie en zonneboiler.

Tuin:
De tuin is besloten en biedt veel privacy, heeft een boomgaard, tuinkas en pizza-oven. Ook is er nog een dubbele container unit van circa 90 m² geschikt voor hobby of opslag. Verder is er ook een carport aanwezig.

Bijzonderheden:
  • 9 zonnepanelen, plus 4 voor zonneboiler
  • appartement heeft vloerverwarming met eigen CV-ketel
  • dakisolatie op het hoofddak, schuine dak alleen aan de oostzijde geïsoleerd met glaswol

Afspraak maken

Man              Vrouw

Tip een bekende