Vraagprijs: € 495.000 kosten koper

Burgemeester van Ankenweg 5, Middelstum


Karakteristiek herenhuis met sfeer op een prachtige locatie!

Soms komen de dingen allemaal samen. Sfeer, karakter, ruimte en functionaliteit. Aan de Burgemeester Van Ankenweg 5 in het mooie Middelstum vind je het allemaal. Een herenhuis dat met zorg en liefde bewoond, gemoderniseerd en onderhouden is. Een zeer ruim perceel met een prachtig ingerichte tuin en een serre/tuinkamer die uitzicht biedt over het weelderige groen. Tot slot benoemen we nog het bijgebouw. Van oorsprong een in spouw gemetselde garage/schuur van ruim 40 m², nu in gebruik als berging, praktijkruimte en (op de verdieping) een hobbyruimte.

Rondleiding:

Entree/hal met tochtportaal, toegang tot de voorkamer (met balkenplafond, schouw en houtkachel) en de ouderslaapkamer van ca. 23 m² met eigen douche en wastafel. De achterste, centrale hal geeft toegang tot de opkamer (slaapkamer/werkkamer), diverse kastruimten, de kelder, het toilet en de keuken. In de hal bevindt zich ook de imposante trapopgang naar de verdieping.

Vanuit de keuken gaan we naar de bijkeuken en serre. Een bijzonder lichte en sfeervolle ruimte (van ca. 23 m²) met prachtig uitzicht over de tuin. De openslaande deuren komen uit op een ruim, verhoogd terras.

Verdieping:

Een royale overloop, 2 slaapkamers van resp. ca. 12 en 13 m² en een zolderruimte die eventueel tot slaapkamer te verbouwen is. Tot slot de badkamer. Een zeer ruim en licht vertrek dat recent volledig gemoderniseerd is. Een vrijstaand bad, een inloopdouche, een tweede toilet, een wastafelameublement en een sauna maken het woongenot compleet. De badkamer is voorzien van een dakkapel met openslaande deuren naar een dakterras van ca. 27 m².

Bijgebouwen:

Er is een ruim (ca. 40 m²) stenen (grotendeels geïsoleerd) bijgebouw met berging (9 m²), praktijkruimte (18 m²) en een ruime hobbyzolder (24 m²). Achterin de tuin vinden we nog een extra houten berging van ca. 9 m².

We nodigen u graag uit om deze prachtige woning in alle rust met onze makelaar te bezichtigen.

Bijzonderheden:

  • Woonoppervlak 195(!) m²
  • Grotendeels voorzien van HR++ glas, vloerisolatie, dakisolatie en muurisolatie
  • Energielabel D
  • Beschermd dorpsgezicht
  • Perceeloppervlak 1.175 m²

Afspraak maken

Man              Vrouw

Tip een bekende